Ledenvoordeel bij Penders Voetzorg

Voeten zitten meestal ingepakt in sokken en schoenen en krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. U merkt vaak pas dat ze er zijn wanneer u er problemen mee krijgt. Maar ook zonder problemen is het fijn uw voeten goed te verzorgen. Met Groene Kruis Ledenorganisatie kunt u uit de voeten.

Wanneer u last heeft van pijnlijke of vermoeide voeten, is het goed om dit na te laten kijken door een voetzorg professional.  Ook pijn in uw knieën of rug kan veroorzaakt worden door een probleem met uw voeten. Heel vaak kan dit soort klachten worden verholpen met behulp van kleine aanpassingen aan uw eigen schoenen. Dit kunnen schoenen voor dagelijks gebruik zijn, maar ook sportschoenen en vrijetijdsschoenen. Ook steunzolen kunnen de klachten vaak wegnemen.

In sommige gevallen wordt het dragen van (semi-) orthopedisch schoeisel (de zogenaamde maatschoenen) aanbevolen. Voor een consult kunt u terecht bij Penders Voetzorg. Zij adviseren u graag over de mogelijke oplossingen en vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Maatschoenen hoeven al lang niet meer lomp of a-modieus te zijn. Tegenwoordig is er veel keuze in kleur, modellen en materialen.

Naast het bieden van kwaliteit, besteed Penders Voetzorg veel aandacht aan de modieuze aspecten van de schoen. Maak een afspraak en laat u informeren.

Voordeel bij Penders Voetzorg voor leden van de Zorggroep/Groen Kruis Ledenorganisatie

  • Steunzolen: 10 Euro korting
  • Maatpantoffels: 20 Euro korting (i.c.m. orthopedische schoenen)
  • Reparatie op orthopedische schoenen: 15 Euro korting (eenmalig)

LET OP

Om in aanmerking te komen voor de korting dient u het Groene Kruis ledenpasje te overhandigen aan de baliemedewerkster.

Zonder pasje kunnen wij geen kortingen verrekenen. Daarnaast is het niet mogelijk om achteraf korting te claimen.

Wilt u meer informatie over De Zorggroep of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op de website van de zorggroep: www.dezorggroep.nl. U kunt ook bellen of mailen met Klantenservice: Tel. 088-61 088 61 of stuur een email naar klantenservice@dezorggroep.nl

Deel |

Gerelateerde links