Diabetes Iceland Challenge

Lavavlakten, gletsjers, ijsschotsen, slapende vulkanen, sneeuwvelden, zand. IJsland. Hoofdzakelijk opgebouwd uit vulkanisch materiaal en gesteente. Omringd door oceaan en zee. Veel land, weinig mensen. Eilandstaat in Scandinavië, De  arena van deze challenge van 4 tot en met 12 juli 2014.

De Laugavegur Trekking. Een route door verlaten bergachtige gebieden met surrealistische vergezichten, wandelen over een graat, rivierpassages, langs borrelende warmwaterbronnen, met uitzicht op ijskappen, tufsteenbergen en groene valleien.

Geen hulp van buitenaf, we zijn op onszelf aangewezen. Je doet het op eigen kracht én je helpt elkaar. Voorbereiden, instellen, stijgen, dalen, leren, genieten. Twaalf mensen met diabetes type 1 en type 2 – in de leeftijd van 18-65 jaar, die onder alle omstandigheden de regie van hun gezondheid in eigen hand willen nemen. Die samen met ons de kans aangrijpen om door middel van deze uitdaging het belang van een gedragsverandering gaan inzien, uitvoeren en het vervolgens als onze ambassadeurs willen delen met de rest van Nederland.

Ben jij één van die twaalf, die vergezeld door medische begeleiding, dwars door veranderlijke landschappen en wisselende weersomstandigheden het avontuur aangaat en samen met de BvdGF het belang van goed zelfmanagement voor mensen met diabetes gaat door middel van vertelling gaat verspreiden, geef je dan op vóór 30 november 2013.

Ga verder naar de inschrijfpagina >>