Beweeg je vrij

Langer thuis met Groene Kruis - Blerick

04 June 2016, 10:00 - 04 June 2016, 16:30, Blerick

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseert Groene Kruis Ledenorganisatie in samenwerking met VGZ een speciaal evenement, exclusief voor leden in gemeente Venlo: ‘Langer thuis met Groene Kruis’. Informatie, inspiratie en interactie zijn de sleutelwoorden van dit evenement. Leden (en introducees) kunnen zich laten informeren over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van welzijn en zorg in de gemeente Venlo, vragen stellen aan experts, laten inspireren door de lekkerste versgerechten, kennismaken met de vele facetten van zorgtechnologie… Dit is slechts een greep uit het programma van circa 35 standhouders en 15 presentaties/workshops/lezingen.

Op 20 februari was de eerste editie van ‘Langer Thuis met Groene Kruis’ in de gemeente Horst aan de Maas. In het najaar zal Groene Kruis Leden Organisatie en VGZ in nog twee andere gemeenten in Noord- en Midden-Limburg dit evenement presenteren.

Aanmelden? Scroll naar beneden of klik op het inschrijfformulier. Vul het formulier volledig in. U ontvangt per email een bevestiging. Deze bevestiging is tevens het entreebewijs op 4 juni aanstaande.

Penders Voetzorg

Uiteraard zijn wij ook van de partij met een informatie-stand. Dus heeft u vragen over uw voetklachten? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan even langs bij onze stand. We staan u graag te woord.

Informatieve lezingen, workshops en presentaties

Op zaterdag 4 juni worden naast de informatiestands diverse lezingen, presentaties en workshops gegeven over onderstaande onderwerpen. Per lezing, presentatie en/of workshop kunnen maximaal 35 personen in de zaal plaatsnemen. Op het inschrijfformulier kunt u als bezoeker aangeven aan welke lezing, presentatie en/of workshop u wilt deelnemen.

– Mindfulness
– Erfrecht; Hoe kan ik dat nu regelen?
– Mantelzorgondersteuning en Zorgvrijwilligers
– Lekker slapen
– Hulp bij Dementie
– Lekker veilig thuis (inbraakpreventie)
– Voeding & dieet
– Open inloop in de wijk zo gaat dat in de praktijk
– Alles over slaapmatrassen en -kussens

Locatie Langer thuis met Groene Kruis

Adres
’t Raodhoes
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo

Deel |