Beweeg je vrij

Liever thuis! 2015 - Haaglanden

02 October 2015, 10:00 - 03 October 2015, 17:00, Broodfabriek Rijswijk

Op liever thuis! Haaglanden maak je kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders die je laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of je nu komt kijken voor jezelf, voor je ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. De deelnemers staan voor je klaar met een uitgebreid advies afgestemd op jouw situatie.

Het aanbod is enorm divers, van voetzorg tot domotica tot gezonde voeding, van huislift tot financiering en van woningbeveiliging tot badkamers met comfort. Ook is er een vermakelijk en informatief programma met workshops, voorlichting en entertainment.

Op de liever thuis! beurs vindt u alles voor comfortabel en slim wonen.

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg is aanwezig met een informatiestand. Tevens kunt u hier langskomen voor een gratis voetcheck.

Locatie

Broodfabriek Rijswijk
Volmerlaan 12
2288 GD  Rijswijk

Toegang

Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Gratis toegang bij inlevering van een coupon, uitnodiging of vooraanmelding via de website. Anders €5 aan de deur. Vraag nu direct uw gratis toegangskaartje aan!

Divers programma

Naast een aantal inspirerende lezingen, diverse workshops een interactieve innovatieroute, is er tijdens liever thuis! Haaglanden ook ruimte voor vermaak.  Klik hier voor het totale programma van liever thuis! Haaglanden.

Bereikbaarheid & toegankelijkheid
De Broodfabriek ligt dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tevens is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de bus, trein als tram. Een handig hulpmiddel om uw route te plannen vindt u op de website www.9292ov.nl De Broodfabriek is rolstoelvriendelijk en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.


Met de auto
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10) Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor De vierde straat rechtsaf (Volmerlaan) Hoofdingang van De Broodfabriek aan uw linkerhand

Met de bus/tram
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Den Haag – Maassluis) Buslijn 130: Halte Volmerlaan (Delft – Den Haag) Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Met de trein
Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De ingang bevindt zich na 100 meter lopen aan uw rechterhand. De looptijd bedraagt ongeveer 7 minuten.

Deel |