Beweeg je vrij

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse

15 May 2017, 18:00 - 19 May 2017, 23:00, Heythuysen

Voor de zesde keer op rij is Penders Voetzorg ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de Leudal Wandel 4-daagse. Deze editie van 2017 is alweer de 42e editie van dit mooie wandelevenement voor jong en oud.

Dit schitterend wandelevenement dat in 2017 voor het 42e jaar wordt georganiseerd door Atletiek Leudal is een begrip in de regio! Elk jaar vindt dit wandelevenement plaats, waarbij jong en oud volledig bewegwijzerde routes van 5, 7.5, 10 en 12.5 kilometer kunnen wandelen. Elke dag wandel je een andere wandelroute, die je langs de mooiste plekken van het natuurgebieden Leudal en Beylshof voert.

Onderweg is er voor iedereen iets lekkers, zelfs voor je hond ligt een hondenkoekje klaar. Op vrijdag kun kinderen zich laten schminken en is er een circus waar kinderen aan mee kunnen doen. Elke dag is er een loterij met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Leudal. De slotavond zal extra feestelijk zijn met muziek en een loterij met mooie hoofdprijzen. Natuurlijk ligt dan voor iedereen die vier avonden heeft meegewandeld de welverdiende medaille klaar.

Meer informatie: http://www.atletiekleudal.nl/vierdaagse/

Deel |