Beweeg je vrij

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse

18 May 2015, 17:00 - 22 May 2015, 22:00, Heythuysen

Voor de vierde keer op rij is Penders Voetzorg ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de Leudal Wandel 4-daagse. De editie van 2015 is extra bijzonder. Dit jaar betreft namelijk het 40 jarig jubileum van dit mooie wandelevenement.

Dit schitterend wandelevenement dat in 2015 voor het 40e jaar wordt georganiseerd door Atletiek Leudal is een begrip in de regio! Elk jaar vindt dit wandelevenement plaats, waarbij jong en oud volledig bewegwijzerde routes van 5, 7,5 en 10 kilometer kunnen wandelen. Elke dag wandel je een andere wandelroute, die je langs de mooiste plekken van het natuurgebieden Leudal en Beylshof voert.

Onderweg is er voor iedereen iets lekkers, zelfs voor je hond ligt een hondenkoekje klaar. Op vrijdag kun kinderen zich laten schminken en is er een circus waar kinderen aan mee kunnen doen. Elke dag is er een loterij met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Leudal. De slotavond zal extra feestelijk zijn met muziek en een loterij met mooie hoofdprijzen. Natuurlijk ligt dan voor iedereen die vier avonden heeft meegewandeld de welverdiende medaille klaar.

Inschrijven

Inschrijven voor de wandel 4-daagse kan via de volgende link:

Inschrijven

Impressie 2014

De Wandel 4-daagse van 2014 is voorbij en was een enorm succes. Er liepen maar liefst dagelijks 900 wandelaars mee. Voor een impressie van 2014 verwijzen wij je naar de fotogalerij van de Atletiekvereniging: Bekijk de foto's

Finaledag op vrijdag

Anders dan in de voorgaande jaren eindigt de 4-daagse dit jaar midden in het centrum van Heythuysen, op het centrale plein voor Penders Voetzorg. Deze wordt sfeervol ingericht om deze jubileumeditie een nog feestelijker karakter te geven.

Italiaans restaurant Porto Maurizio en restaurant de Busjop slaan dit jaar hun handen ineen om een mooi horeca-aanbod te verzorgen.

Het evenement wordt afgerond met gezellige muziek en leuke activiteiten zoals de jaarlijks terugkerende loterij en de uitreiking van de medailles aan alle deelnemers die vier avonden meegewandeld hebben.

Wandel mee met Bas van de Goor

Bas van de Goor is op de vrijdag aanwezig om tijdens de laatste avond mee te wandelen. Voor deze wandeling nodigen Penders Voetzorg en Bas graag andere mensen met diabetes uit om de route van 5 km mee te lopen. Partner, kinderen, wandelgenoot etc. zijn ook van harte welkom!

Meer informatie over het wandelen met Bas van de Goor lees je hier >>

Deel |