Beweeg je vrij

Sinterklaasmiddag

26 November 2014, 13:00 - 26 November 2014, 17:00, Heythuysen

Sinterklaas is weer in het land en dat moet gevierd worden. Voor de allerjongste van Basisschool de Neerakker organiseren Penders Voetzorg, PAST schoenen en Porto Maurizio een gezellige Sinterklaasmiddag op ons hoofdfiliaal te Heythuysen. Tijdens deze middag mogen de kids hun schoen zetten en meedoen met de kleurplatenwedstrijd. Daarnaast mogen zij ook hun eigen pizza maken onder leiding van Chefkok Maurizio (op inschrijving).

Maak je eigen pizza (enkel op inschrijving)

Kinderen die zich hebben ingeschreven mogen deze middag een echte pizza  maken onder leiding van Chef-kok Maurizio.  Na afloop mogen de kids hun zelfgemaakte pizza opeten.

Kleurwedstrijd

Alle kinderen mogen langskomen om een mooie kleurplaat te maken.  De mooiste tekening wint een leuke prijs.  De winnaar wordt medio december bekend gemaakt.

Bezoek van Sint en Piet

Uiteraard zijn ook Sint en Piet van de partij. Zij komen tussen 16.00 en 17.30 uur langs om alle aanwezige kindertjes te begroeten.

Kom ook je schoen zetten

Alle kinderen t/m 8 jaar van de Neerakker mogen vanaf 17 november hun schoen zetten in onze centrale hal.  Bevestig a.u.b. een kaartje of sticker in de schoen met vermelding naam kind, leeftijd en telefoonnummer. Ophalen kan vanaf donderdag 27 november.

Deelname

Deelname is gratis. De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Inschrijven Pizza maken  [VOL!]

Stuur voor 17 november een email naar info@pendersvoetzorg.nl en vermeld hierin de naam en leeftijd van uw kind.  Er zijn drie groepen (13.00, 14.30 en 16.00 uur).  Het is niet mogelijk om een voorkeurstijdstip aan te geven. U ontvangt een week van te voren een bevestigingsmail met tijdstip.

Deel |