Beweeg je vrij

Summerclass Orthopedie 2013

29 August 2013 - 31 August 2013, 23:59, Delft

Orthopedie is FUN en dat willen we uitstralen. Summerclass Orthopedie is een groot orthopedisch FEEST met de perfecte mix van onderwijs, sport, cabaret, en sociale activiteiten. Het wordt een ludiek gebeuren waarin de plezierfactor vooral hoog moet zijn. Aan het eind van die dagen moet iedereen naar huis gaan met een grote smile op zijn gezicht en dan ook nog wat opgestoken hebben van de orthopedie.

Hoe gaan we dit bereiken?

De ingrediënten zijn: een perfecte locatie in Delft (www.lijmencultuur.nl/), een  uitgelezen faculty voor onderwijs die als voornaamste opdracht krijgt om de orthopedie op een wervende manier onder de aandacht te brengen, een programma waar iedereen wat uit kan halen en waar zeker niet in de laatste plaats aandacht is voor sport, spel, humor en interactie en ongeveer 125 enthousiaste jonge mensen!

Voor wie is het bedoeld?

Summerclass Orthopedie is bedoeld voor 5de en 6de jaars medisch studenten en voor bewegingswetenschappers die meer over de orthopedie willen weten. Dus schrijf je in en neem je medestudenten mee voor een onvergetelijke belevenis!

Wat kun je verwachten?

Goede sprekers die op een onorthodoxe manier jullie mee zullen nemen in de wereld van de orthopedie, het meest populaire specialisme in de Verenigde Staten en één van de meest populaire specialismen in Nederland. Van de grote teen tot de schouder en alles wat er tussen zit, van de kruisband van Van Nistelrooij tot de enkel van Van Basten en de duim van Van Stekelenburg,  het zal allemaal aan bod komen!

Naast onderwijs in de zin van interactieve hoorcolleges, life surgery  en workshops (wel eens een heupprothese geplaatst?) is er veel aandacht voor sociale activiteiten. Wat te denken van speed-dating, rugby, frisby-voetbal (nieuwe olympische sport) cabaret, bodypainting, BBQ bij het kampvuur, tango-dansen en een slotfeest en nog veel meer bijzondere activiteiten die het geheel onvergetelijk gaan maken. (Voorbeelden van de afgelopen jaren.) Dit alles natuurlijk onder een strakblauwe hemel met een heerlijk zomers temperatuurtje.

Je kan ook nieuwe en hechtere vriendschappen verwachten want drie dagen intensief optrekken met elkaar, staf en faculty schept banden die nog lang door zullen werken.

Meer lezen: http://www.summerclassdelft.nl

Deel |