Beweeg je vrij

Summerclass Orthopedie 2016

25 August 2016 - 25 August 2016, 23:59, Delft

Orthopedie is FUN en dat willen we uitstralen. Summerclass Orthopedie is een groot orthopedisch FEEST met de perfecte mix van onderwijs, sport, cabaret, en sociale activiteiten. Het wordt een ludiek gebeuren waarin de plezierfactor vooral hoog moet zijn. Aan het eind van die dagen moet iedereen naar huis gaan met een grote smile op zijn gezicht en dan ook nog wat opgestoken hebben van de orthopedie.

In een notendop..

Op woensdag gaat de Summerclass van start met Orthopedics by Candlelight, een heel bijzondere lezing van Rolf Bloem. Hij is al meerdere keren in Ghana geweest en heeft daar daadwerkelijk met kaarslicht geopereerd.
Daarna volgen een paar sprekers die je mee nemen door verschillende aspecten van de orthopedie.

Op de donderdag wordt deze lustrumeditie van de Summerclass officieel geopend door prof.dr. Carina Hilders, directievoorzitter van het Reinier de Graaf ziekenhuis.
Aansluitend volgen sprekers uit de top van de Nederlandse orthopedie op het gebied van de bovenste extremiteiten en hebben wij weer een zeer interessante gast voor de Summerclass Tour.

Op de laatste dag beginnen we met live surgery. Rechtstreeks vanuit het Reinier de Graaf ziekenhuis zal een operatie gestreamd worden naar Lijm & Cultuur waar in de zaal direct contact is met de operateurs voor het stellen van vragen.
De dag wordt vervolgd met bijzondere presentaties op orthopedisch gebied, en daarnaast hebben wij ook een Special Guest Lecture.

Uiteraard ontbreekt de nodige ontspanning niet en kun je een aantal sportclinics volgen van sporten die de meesten niet dagelijks doen.

Ook is er ruim tijd om de andere deelnemers beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Penders Voetzorg

Uiteraard is Penders Voetzorg ook van de partij. Wim Custers, orthopedisch schoentechnicus en vestigingsleider, bemand deze dag de Penders Voetzorg info-stand.

Lees meer op de volgende link: www.summerclassdelft.nl

Deel |