Beweeg je vrij

Klantbeoordelingen op website

Wij hechten bijzondere waarde aan de mening van onze klanten. Niet alleen voor onszelf, maar zeer zeker ook voor iedereen die nog geen klant bij ons is en nog een keuze moet maken voor een zorgaanbieder. In veel gevallen komen klanten bij ons op verwijzing van een huisarts of medisch specialist.

Op deze website publiceren wij beoordelingen van klanten. Hierin geven zij aan hoe zij over onze organisatie oordelen op een vijftal aspecten, te weten:

  1. Klantvriendelijkheid: Wat vinden onze klanten van onze bejegening en de communicatie?
  2. Informatie: In welke mate zijn onze klanten tevreden over de informatie die wij verstrekken rondom product, dienst en het zorgproces?
  3. Deskundigheid: Hoe oordelen onze klanten over onze deskundigheid en de competenties van onze adviseurs/behandelaars?
  4. Service: Wat vinden onze klanten van onze service oftewel de kwaliteit van onze totale dienstverlening en de begeleiding en nazorg?
  5. Levertijden: In welke mate zijn onze klanten tevreden over onze levertijden, met name in hoeverre de afgesproken levertijd ook daadwerkelijk wordt nagekomen?

Naast het bovenstaande vragen wij ook in hoeverre onze klanten tevreden zijn over de geboden oplossing (zijnde een advies, product en/of behandeling). Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als wij voor onze klanten hun voetprobleem hebben kunnen oplossen of verlichten, zodat zij zich weer vrijer kunnen bewegen. Het oordeel over de kwaliteit van de geboden oplossing is voor ons hierbij de belangrijkste graadmeter.

Alle beoordelingen die op de website worden gepubliceerd bevatten informatie over de betreffende aandoening(en) en het product of de dienst dat aan de klant is geleverd. De gegevens van de klant zijn te allen tijde anoniem. Om een match te kunnen maken met het geslacht en de leeftijd van de klant, worden deze wel in elke beoordeling weergegeven. Tot slot staat bij elke beoordeling vermeld bij welk thema deze thuishoort op basis van de combinatie van aandoening en product/dienst.

Wilt u weten hoe u ook een beoordeling kunt geven, klik dan op “Hoe werkt het?”

Deel |