Beweeg je vrij

Nieuws

 • GHZ Regiobus Gouda breidt uit

  GHZ Regiobus Gouda breidt uit
  18 september 2017, 12:47, Nieuwe opstapplaatsen voor GHZ-Regiobus Gouda

  Heeft u geen vervoer naar het ziekenhuis? Of mag u (tijdelijk) niet autorijden? Maak dan gebruik van de GHZ-Regiobus. Met deze pendelbus worden patiënten gratis naar alle locaties van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) en weer terug naar de opstapplaats gebracht. Vanaf 2 oktober zijn er aan de dienstregeling vijf nieuwe opstapplaatsen toegevoegd.

  Lees artikel

 • Gratis voetchecks en echo Rotterdam

  Gratis voetchecks en echo Rotterdam
  29 augustus 2017, 13:56, Penders Voetzorg Rotterdam

  Iedereen heeft er wel eens mee te maken: Pijnlijke voeten, vermoeide voeten, brandende voeten... Vaak zijn deze klachten eenvoudig te verhelpen. Heeft u ook last van voetklachten? Kom dan zeker langs voor een gratis voetcheck en echo. Onze specialisten bieden u graag een oplossing of een vrijblijvend advies.

  Lees artikel

 • Nieuwe Voet- en enkelpoli in Amstelveen

  Nieuwe Voet- en enkelpoli in Amstelveen
  03 juli 2017, 14:45, Annatommie MC Amstelveen

  Om het meest optimale behandelresultaat voor uw voet of enkel te realiseren, hebben wij onze handen ineengeslagen met Annatommie MC en VoetPortaal om zo tot een gezamenlijk spreekuur te komen. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur wordt de patiënt gezien door een team van specialisten, waaronder orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en orthopedisch chirurg. Middels deze samenwerking is het behandelteam in staat om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen.

  Lees artikel

 • Penders neemt Voet&Winkel over

  Penders neemt Voet&Winkel over
  16 juni 2017, 14:35, Heythuysen - Uden

  UDEN - Penders Voetzorg heeft branchegenoot Voet&Winkel uit Uden overgenomen, een keten met meerdere vestigingen en spreekuurlocaties. De nieuwe naam komt begin 2018 op de gevel van de schoenenzaak aan de Margrietstraat te Uden.

  Lees artikel

 • SALE bij Schoenen&Comfort

  SALE bij Schoenen&Comfort
  14 juni 2017, 09:00, Heythuysen

  Profiteer nu van hoge kortingen tijdens de SALE van Schoenen&Comfort. De schoenenwinkel is gelegen in het pand van Penders Voetzorg te Heythuysen.

  Lees artikel

 • Penders Leudal Wandel 4-daagse 2017

  Penders Leudal Wandel 4-daagse 2017
  09 mei 2017, 15:33, Gemeente Leudal

  Dit schitterend wandelevenement dat in 2017 voor het 42e jaar wordt georganiseerd door Atletiek Leudal is een begrip in de regio! Elk jaar vindt dit wandelevenement plaats, kan jong en oud een volledig bewegwijzerde routes van 5, 7 1/2 , 10 en 12 1/2 kilometer wandelen. Dit jaar is de 4-daagse op 15, 16, 18 en 19 mei. (woensdag 17 mei rustdag) Elke dag wandel je een andere wandelroute, die je langs de mooiste plekken van het natuurgebieden Leudal en Beylshof voert.

  Lees artikel