Beweeg je vrij

Nieuws

 • Openingstijden tijdens de Carnaval

  29 januari 2018, 10:52, Heythuysen

  In verband met de feestelijkheden rondom de Carnaval dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden bij diverse vestigingen in Limburg en Brabant. Lees verder voor meer informatie.

  Lees artikel

 • Penders Voetzorg nu ook in Uden en Breda

  03 januari 2018, 15:06, Uden en Breda

  Penders Voetzorg nam vorig jaar branchegenoot Voet&Winkel over. Een keten met meerdere vestigingen en spreekuurlocaties in Brabant. Per 1 januari jl opereren zij ook onder de vlag van Penders Voetzorg.

  Lees artikel

 • Vergoedingenoverzicht Podotherapie 2018

  11 december 2017, 12:40, Nederland

  Podotherapie wordt ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is. Sommige verzekeraars hebben een totaal bedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voerzorgverleners zoals de pedicure vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen.

  Lees artikel

 • GHZ Regiobus Gouda breidt uit

  18 september 2017, 12:47, Nieuwe opstapplaatsen voor GHZ-Regiobus Gouda

  Heeft u geen vervoer naar het ziekenhuis? Of mag u (tijdelijk) niet autorijden? Maak dan gebruik van de GHZ-Regiobus. Met deze pendelbus worden patiënten gratis naar alle locaties van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) en weer terug naar de opstapplaats gebracht. Vanaf 2 oktober zijn er aan de dienstregeling vijf nieuwe opstapplaatsen toegevoegd.

  Lees artikel

 • Gratis voetchecks en echo Rotterdam

  29 augustus 2017, 13:56, Penders Voetzorg Rotterdam

  Iedereen heeft er wel eens mee te maken: Pijnlijke voeten, vermoeide voeten, brandende voeten... Vaak zijn deze klachten eenvoudig te verhelpen. Heeft u ook last van voetklachten? Kom dan zeker langs voor een gratis voetcheck en echo. Onze specialisten bieden u graag een oplossing of een vrijblijvend advies.

  Lees artikel

 • Nieuwe Voet- en enkelpoli in Amstelveen

  03 juli 2017, 14:45, Annatommie MC Amstelveen

  Om het meest optimale behandelresultaat voor uw voet of enkel te realiseren, hebben wij onze handen ineengeslagen met Annatommie MC en VoetPortaal om zo tot een gezamenlijk spreekuur te komen. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur wordt de patiënt gezien door een team van specialisten, waaronder orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en orthopedisch chirurg. Middels deze samenwerking is het behandelteam in staat om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen.

  Lees artikel