Beweeg je vrij

Benefietconcert voor het Diabetes fonds

14 September 2012, 19:06

Het 25ste benefietconcert vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 oktober 2012. Jan Vayne en Petra Berger verzorgen samen met de 20 man tellende groep “The Martin Mans Formation” een bijzondere muzikale avond van hoog niveau.

De zeer gecommitteerde vrijwillige organisator Cees Huisers heeft een mooi programma kunnen samenstellen. Het belooft een mooie mix tussen populair en klassiek te worden. Deze combinatie is al zeer succesvol gebleken en zal met de akoestiek in de Grote Kerk van Naarden zeker mooi klinken.

Jan Vayne is een bekende pianist en heeft diverse cd’s en dvd’s uitgebracht. Petra Berger is zangeres en musicalster; bekend uit de musicals Cyrano, the Sound of Music en Belle en het Beest. Samen hebben zij al verschillende kathedraalconcerten gegeven.

Het benefietconcert wordt mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en de steun van vele sponsors, adverteerders en giftgevers. Ook de artiesten dragen een steentje bij.

Meer informatie

Aanvang van het concert 20.00 uur (kerk open 19.30 uur)
Toegang € 15.00
Bent u vrijwilliger voor de collecte van het Diabetes Fonds? Dan krijgt u maar liefst 50% korting.
Ook leden van de Diabetes Vereniging krijgen een korting op de toegangsprijs. Zij betalen € 12,50 in plaats van € 15,00.

Voor meer informatie of het bestellen van kaarten: www.concertdiabetesfonds.nl

Zie voor meer informatie www.diabetesfonds.nl.

Deel |