Beweeg je vrij

Bezoek ons op de Hiltho beurs

03 October 2014, 08:05, Horst

Na vier jaar wachten, gaan van vrijdag 3 t/m woensdag 8 oktober de deuren van de Hiltho weer open. Zes dagen lang kunnen duizenden bezoekers zich laten verrassen, inspireren, informeren en vermaken door de bijna 400 deelnemende bedrijven op de grootste lifestyle-beurs van Zuid-Nederland.

Penders Voetzorg deelt samen met PAST schoenen een mooie stand van 32 vierkante meter. Ons stand nummer is G3-43 en is gelegen binnen het Horst Centrum Paviljoen.

Altijd de juiste informatie

Op onze stand kunt u van alles doen. Allereerst kunt u natuurlijk langskomen voor algemene informatie over Penders. Heeft u last van voetklachten? Dan kunt u een gratis Voetcheck laten doen door een van onze behandelaars. Maar ook voor algemene informatie over voetklachten kunt u bij ons terecht.

Voor alles over comfortschoenen bent u bij PAST schoenen aan het juiste adres. Zij hebben jarenlange ervaring binnen het assortiment van comfortschoenen. Zij hebben twee vestigingen; namelijk in Horst en in Heythuysen.

Second opinion

Heeft u steunzolen, maar twijfelt u hieraan, of werken ze niet zoals u gehoopt had, dan kunt u ons daar naar laten kijken voor een second opinion.

Digitale drukmetingen

Daarnaast staat innovatie hoog bij ons in het vaandel. Daarom schenken wij ook de nodige aandacht aan digitale drukmetingen middels een drukplaat. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt waar, en hoe, bepaalde piekdrukken zich onder uw voet manifesteren. Dit is o.a.erg belangrijk voor mensen met diabetes.

3d scanner

Op sommige dagen hebben wij ook een 3d scanner aanwezig. Hiermee kan een orthopedisch schoentechnicus een totale 3d scan van uw voeten maken op basis waarvan uiteindelijk een persoonlijke leest gemaakt kan worden. Dit is de basis van een orthopedische schoen.

Shockwave en echografie

In het weekend van de Hiltho is onze partner Fysio&Sport.Nu aanwezig om u alles te vertellen over Shockwave therapie, echografie en ons gezamenlijke spreekuur voor achillespees- en hielspoorklachten.

Winnen

Op onze stand vindt u een glazen pot met veters erin. Raad het aantal veters en lever uw antwoordstrookje in op de stand. Misschien wint u wel een mooie Apple iPad mini.

Zoals u ziet, er is meer dan voldoende te beleven. Kom daarom langs op de Hiltho en de stand van Penders Voetzorg en laat u verrassen.

Meer informatie leest u op de website van de Hiltho: www.hiltho.nl

Wij hopen u te kunnen begroeten op stand G3.43.

Deel |