Beweeg je vrij

Claessen-Kousen-Zorg nieuw in Heythuysen

02 October 2015, 13:07, Heythuysen

Vanaf nu kunt u op dinsdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur, terecht voor het kousenzorg spreekuur onder leiding van Claessen-Kousen-Zorg. De spreekuren vinden plaats in praktijkruimte 10.

Veel mensen hebben beenklachten, variërend van vermoeidheid, rusteloosheid, kramp en zwellingen tot trombose, lymfeoedeem, open been en spataderen. De ervaring leert dat elastische kousen deze klachten enorm kunnen verlichten. In sommige gevallen zelfs volledig laten verdwijnen.

Claessen Kousen-Zorg is erkend leverancier van therapeutische elastische kousen, levert been- en armkousen in verschillende drukwaarden en soorten en staan dicht bij de mensen.

Claessen Kousen-Zorg heeft in ruim twintig jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. De organisatie is SEMH gecertificeerd en het tweede grote expertisecentrum in Nederland. En dat terwijl Midden en Noord-Limburg het werkgebied vormen.

De professionals werken vijf dagen per week in het ziekenhuis van Venlo en hebben spreekuren in Panningen, Reuver, Swalmen en Weert. Daarnaast hebben zij nu ook een nieuw contactpunt bij Penders Voetzorg in Heythuysen.

De spreekuren vinden iedere dinsdagochtend plaats tussen 9.00 en 11.00 uur in Praktijk 10.

Vergoedingen

Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

  •     Zitten in het basispakket vanaf drukklasse 2
  •     Worden verrekend met het eigen risico ( 2015 € 375,--)
  •     Dienen voorgeschreven te worden (verwijzing) door arts of specialist
  •     2 stuk/paar per 12 maanden, mocht men van kousen leverancier willen veranderen moeten er tenminste 12 maanden (en een dag) tussen zitten vanaf de laatste levering bij vorige leverancier

Meer informatie

www.claessen-kousen-zorg.nl

Afspraken

Afspraken lopen via Claessen-Kousen-Zorg. Telefoon 077-4743523

Deel |