Beweeg je vrij

Comfortabel Bewegen editie 2

28 March 2015, 16:29, Heythuysen

De eerste editie van dit magazine heeft geleid tot veel positieve reacties. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Reden te meer voor ons om in deze tweede uitgave weer een mooie verscheidenheid aan interessante artikelen en wetenswaardigheden voor u te verzamelen.

Magazine online lezen

Bekijk hier de PDF-blader-versie van ons magazine >>

Download dit magazine als PDF >>

 


Een mooi vervolg

Op de cover is meteen duidelijk dat wij deze keer met name PAST Schoenen  voor het voetlicht willen brengen. Deze mooie, deskundige schoenenwinkel geleid door Peter en Mariëlla Kuijpers biedt een uitgebreid assortiment aan modieuze comfortschoenen en modeschoenen. Met trots presenteren zij de nieuwe zomercollectie voor dames, heren en kinderen.

Verder in het magazine

Verder staat in dit magazine het thema Diabetes centraal. Penders Voetzorg is op dit vlak bezig met een aantal innovaties die ervoor moeten zorgen dat de zorg voor de diabetische voet naar een hoger niveau wordt getild. In een interview met onderzoeker Sicco Bus van het AMC in Amsterdam leest u hierover meer.

Uiteraard heeft chef-kok Maurizio van Italiaans restaurant Porto Maurizio voor u weer een lekkere menusuggestie samengesteld. Vaste rubrieken zijn  daarnaast de column van Bas van de Goor en de evenementenkalender.

Wij hopen dat u veel leesplezier beleeft aan ons magazine, dat vanaf dit nummer ook wordt verspreid in de Gemeente Roerdalen.

Deel |