Beweeg je vrij

Comfortabel Bewegen editie 3

07 September 2015, 13:20, Heythuysen

De eerste twee edities van ons magazine hebben geleid tot veel positieve reacties. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Reden te meer voor ons om in deze derde uitgave weer een mooie verscheidenheid aan interessante artikelen en wetenswaardigheden voor u te verzamelen.

Magazine online lezen

Bekijk hier de PDF-blader-versie van ons magazine >>

Download dit magazine als PDF >>

Met de uitgave van alweer de 3e editie van dit magazine luiden we het eerste mooie samenwerkingsjaar uit. Tijd dus om samen met alle betrokkenen even terug te blikken en waar kan dat beter dan aan tafel bij Porto Maurizio?

Over Porto Maurizio gesproken, zij vieren dit najaar op feestelijke wijze hun 20 jarig bestaan en dat was voor ons genoeg reden om de hele familie Palermo op de cover te plaatsen.

Vast onderdeel van ons magazine is uiteraard de prachtige nieuwe schoenencollectie van PAST Schoenen. De nieuwe herfst/wintermodellen zijn weer een lust voor het mannen- en vrouwenoog.

Uiteraard gaat het niet alleen om het uiterlijk, net zo belangrijk is het juiste advies over de pasvorm, zeker wanneer een steunzool goed zijn werk moet doen.

Penders Voetzorg besteedt dit keer aandacht aan comfortabel bewegen op het werk. Veel mensen brengen het grootste deel van hun dag staand op het werk door, dus is goede zorg voor voeten in beroep en werk van essentieel belang.

Verder ook in deze editie de bekende evenementenkalender en de introductie van twee nieuwe samenwerkingspartners: Claessen Kousen-Zorg en Chiropractie Leudal.

Deel |