Beweeg je vrij

De baan op voor KiKa

23 September 2019, 13:40, Roermond

Op 5 oktober organiseert stichting De baan op voor KiKa- in samenwerking met atletiekvereniging Swift Roermond- een bijzonder evenement, genaamd: Swift voor KiKa. Een mooi doel waarvan Penders Voetzorg een van de sponsors is.

Wat houdt het evenement precies in?

De organisatie wilt mensen “verleiden” om een keer onder deskundige begeleiding kennis te maken met hardlopen. Een gezonde verslaving…

Enerzijds om te ervaren dat een atletiekvereniging heel erg toegankelijk en super laagdrempelig is en anderzijds om veel te leren over blessurepreventie, warming up, hoe train je, kleding, schoenen enz.
Veel mensen die het spreekwoordelijke rondje om de kerk rennen weten vaak niet goed waar ze op moeten letten. Daar brengen zij verandering in.

Dit doen zij o.a. middels een mooie hardloopclinic door ultraloopster Lianne van Avesaath. Zij gaat volgend jaar in april de Two Oceans ultramarathon lopen voor KiKa . Een zware run van maar liefst 56km in Zuid Afrika.

Lianne zal tijdens het KiKa evenement hardloopclinics geven van +/- 1,5-2 uur.

Veiling en tombola

Tijdens het evenement vindt tevens veiling en een tombola met bijzonder mooie prijzen plaats
Als je op deze link klikt zie je wat er allemaal onder de hamer komt. En dat is indrukwekkend.
https://indd.adobe.com/…/106351af-015e-4b09-a680-0ae275902c…

Kinderprogramma

Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar is er een speciaal trainingsprogramma o.l.v. jeugdtrainers. De kinderen mogen gratis meedoen als papa of mama hebben ingeschreven. Tevens hebben zij een springkussen en een heeeeeeeele goeie schminkster!!!

Doe mee, samen voor KiKa, omdat kanker niet hoort bij een kind...

Op www.swiftvoorkika.nl vind je alle info over dit mooie evenement.

Jij gaat toch ook?

Deel |