Beweeg je vrij

Gezamenlijk spreekuur in Rijswijk

05 March 2014, 12:32, Rijswijk

Vanaf nu kunt u ook het (gezamenlijke) spreekuur in Rijswijk bezoeken. Deze vinden plaats binnen het Hyperbaar Geneeskundig Centrum. Het Hyperbaar Geneeskundig Centrum Rijswijk is een specialistische zorginstelling die zich specifiek richt op de behandeling van patiënten met chronisch complexe wonden, weefselschade na bestraling en geïnfecteerd botweefsel.
Deze nieuwe spreekuurlocatie geldt als een dependance van filiaal Rotterdam. 

De gezamenlijke spreekuren vinden iedere woensdagmiddag plaats van 15.00 t/m 17.00 uur.

Adres

Hyperbaar Geneeskundig Centrum
Treubstraat 5a
2288 EG Rijswijk

Afspraken via: 010-4123725

Over het Hyperbaar Geneeskundig Centrum

Het Hyperbaar Geneeskundig Centrum (HGC Rijswijk) is een specialistische zorginstelling die zich specifiek richt op de behandeling van patiënten met weefselschade door bestraling, chronisch complexe wonden en geïnfecteerd botweefsel. Het HGC Rijswijk heeft de mogelijkheid om hyperbare zuurstoftherapie toe te passen, werkt nauw samen met alle betrokken ketenzorgpartners en maakt alleen gebruik van toegewijde en aanvullend opgeleide medici en paramedici.

Het HGC functioneert als een 3e-lijns-kenniscentrum op het gebied van de behandeling van weefselschade door bestraling, chronisch complexe wonden en geïnfecteerd botweefsel. Hierbij heeft het consulteren van HGC Rijswijk een vaste positie binnen de ziekenhuisprotocollen en zorgpaden. HGC Rijswijk is in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken en fungeert als voortrekker op het gebied van onderzoek naar de toepassing van hyperbare geneeskunde en de behandeling van chronisch complexe wonden.

Deel |