Beweeg je vrij

Gezamenlijk spreekuur met Chiropractie Leudal

05 October 2015, 14:45, Heythuysen

Vanaf nu kunt u op donderdagochtend (even weken) tussen 09.00 en 11.00 uur, terecht voor het gezamenlijke bekken- voetspreekuur onder leiding van Penders Voetzorg en Chiropractie Leudal.

Chiropractie is een geneeswijze die voornamelijk kijkt naar het functioneren van het  bewegingsapparaat. De meest voorkomende klachten in onze praktijk zijn lage rug-, nek- of hoofdpijn klachten. De stand en functie van het bekken heeft een directe invloed op de afwikkeling van de voet. Daarnaast heeft de stand van de voet, en daarmee uw schoeisel en zolen, een invloed op het bekken.

Als basis van de wervelkolom, is het bekken bepalend voor het merendeel van uw dagelijkse bewegingen en daarmee het functioneren van uw gehele lichaam. Hierdoor was het voor Penders Voetzorg en Chiropractie Leudal een logische stap onze expertises te combineren voor de beste aanpak van bekken- en voetproblemen.

Wanneer?

Prisca Rompen en Susanne Heesen van Chiropractie Leudal en Femke Theelen van Penders Voetzorg staan vanaf oktober 2015 iedere twee weken voor u klaar op donderdagochtend van 9.00-11.00 uur bij Penders Voetzorg in Heythuysen (oneven weken).

Vergoedingen

De kosten van het gezamenlijk spreekuur worden door Penders Voetzorg in rekening gebracht en vallen onder podotherapie vergoeding uit de aanvullende verzekering.
De chiropractor is vrij toegankelijk , er is geen verwijsbrief nodig. Het vervolgtraject valt onder de aanvullende verzekering, alternatieve geneeswijzen.

Meer info

http://www.chiropractieleudal.nl/

Deel |