Beweeg je vrij

Goede zorg voor uw voeten met Penders Voetzorg

19 October 2012, 10:39, Delft

'Delft op Zondag' is een bekende familiekrant in de regio van Delft. Recent publiceerden zij een artikel over Penders Voetzorg. Dit artikel gaat o.a. in op de vernieuwde communicatielijn van Penders. Hieronder kunt u het artikel teruglezen.

DELFT - Een zo breed mogelijk pakket aanbieden op het gebied van voeten en schoenen, dat is het streven van Penders Voetzorg.

In het Sophia revalidatiecentrum in Delft is het bedrijf gevestigd dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het leveren van deskundige, professionele en klantgerichte oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen vanuit een multidisciplinaire benadering.

“Pijn aan de voeten beperkt de vrijheid van een mens”, benadrukt vestigingsleider Wim Custers. “Het is dus belangrijk dat de voet speciale aandacht krijgt om de vrijheid en mobiliteit van de mens te bevorderen.” Sinds kort heeft Penders Voetzorg nieuw voorlichtingsmateriaal. Hiermee wordt het bedrijf nog klantgerichter.

De voorlichting is onderverdeeld in een aantal thema’s, waarbij er voor elk thema een apart boekje is gemaakt. Thema’s zijn bijvoorbeeld ‘Kinderen’, ‘Diabetes’, ‘Maatschoenen’ en ‘Sport en vrije tijd’. Goede zorg voor uw voeten gaat altijd samen met gerichte aandacht voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Dit moet dus al beginnen bij de allereerste kennismaking met de organisatie. Vanuit deze gedachte zijn de bedrijfsbrochures opgezet; een algemene bedrijfsbrochure en acht themabrochures.

“Wij zijn u graag van dienst om u wegwijs te maken in de voor u relevante informatie”, zegt Custers. “We kunnen u precies vertellen welk van de themabrochures voor u extra van belang zijn.”

Penders Voetzorg in Delft is het eerste filiaal naast het hoofdkantoor in Limburg. Het Delftse filiaal heeft een goede samenwerking met de artsen van het revalidatiecentrum en het Reinier de Graaf Gasthuis, waarvan veel doorverwijzingen komen. Er zijn wekelijks gezamenlijke spreekuren en er is ook een spreekuur met de kinderrevalidatie.

Als een klant een bepaalde schoen aangemeten krijgt, wordt er van de voet een gipsafdruk gemaakt. Vervolgens worden er mallen gegoten en schoenen op maat gemaakt. Iedere klant kan zelf kiezen hoe zijn schoen eruit komt te zien en in welke kleuren hij de schoenen wil dragen. “Het is niet meer zoals vroeger dat elke kleur mag, als het maar zwart is”, geeft Custers aan. “Onze schoenen zien er gewoon modern uit.”

Zie ook

Lees het artikel op de website van 'Nieuws op zondag'.

Deel |