Beweeg je vrij

Hercertificering ISO en SEMH keurmerk

22 April 2014, 15:05, Heythuysen

Recentelijk hebben Bureau Veritas en SEMH haar periodieke audits ten aanzien van de ISO en SEMH certificering met succes uitgevoerd binnen Penders Voetzorg. Dit heeft geleid tot een hercertificering van beide keurmerken. Wij zijn dan ook wederom trots te kunnen melden dat we beide audits glansrijk hebben doorstaan!Aandachtspunten die binnen de audits de revue passeerden waren dit keer onder andere items als levertijden en het medisch dossier.

ISO

Met dit certificaat tonen wij aan dat ons kwaliteitsmanagementsysteem in overstemming is met de normen die daaraan worden gesteld door ISO 9001. Daarnaast besteden wij uiteraard ook de nodige aandacht aan de verbeterprocessen.

SEMH

De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft  ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij uw behoefte. Zo controleert de leverancier ook nadien of de juiste oplossing is gekozen.

Hiermee borgen wij onze service en kwaliteit, zodat u zaken kunt (blijven) doen met een betrouwbare partner op gebied van Voetzorg.

Deel |