Beweeg je vrij

Impressie Gezond & Wel Event

23 April 2015, 13:23, Heythuysen

Afgelopen zaterdag vond in Roermond het Gezond & Wel Event plaats; een gratis evenement voor jong en oud, boordevol informatie, inspiratie en entertainment op het gebied van gezond leven. Penders Voetzorg is aanwezig. Lees verder voor een impressie.

Het Gezond & Wel event, georganiseerd door ledenorganisatie Groene Kruis, was ook deze editie weer een groot succes. In totaal kwamen er meer dan 1200 bezoekers af op het evenement.

Om half elf vond de officiële opening plaats door wethouder Marianne Smitsmans van de gemeente Roermond en Marjon van de Mortel, sectordirecteur Groene Kruis Wijkverpleging van De Zorggroep.

Op de beurs waren diverse creatieve en informatieve workshops en lezingen. Zo verzorgde Penders Voetzorg twee lezingen over voetklachten en oplossingen. Bij de stand van Penders kon iedereen terecht met vragen over voetzorg, pedicure, podotherapie of orthopedisch schoeisel.

Verder konden de bezoekers zich tevens laten verwennen door een masseur of schoonheidsspecialiste. Ook het proeven van gezonde hapjes was populair bij de bezoekers. Verder konden zij zich laten informeren over o.a. elektrische fietsen, sta-op stoelen, kraamzorg, gezond bewegen, gezonde voeding of handige hulp en zorg aan huis.

Impressie

Deel |