Beweeg je vrij

Kom naar de open dag van Viecuri Venlo

28 May 2015, 11:15, Viecuri Venlo

Bent u benieuwd naar de nieuwe Spoedpost en het Geboortecentrum? Wilt u een kijkje nemen op de vernieuwde poliklinieken? Of wilt u graag weten hoe de robot in de ziekenhuisapotheek helpt bij het verstrekken van geneesmiddelen? Kom dan op zaterdag 30 mei tussen 12.30 en 16.30 uur naar de open middag in VieCuri Medisch Centrum in Venlo. U kunt met verschillende medewerkers en medisch specialisten in gesprek over de dienstverlening en zij laten met trots hun nieuwe of vernieuwde werkplek zien.

De route voor de open dag begint bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Van daaruit worden de belangstellenden langs de nieuwe poliklinieken dermatologie, oogheelkunde, chirurgie, orthopedie, plastische chirurgie, gipskamers en het wondexpertisecentrum geleid, ook de ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek die aan de middenstraat zijn gelegen, kunt u bezoeken. U kunt ook vanuit de hoofdingang ook rechtstreeks naar de nieuwe Spoedpost en het Geboortecentrum worden doorgelei

Hier vindt u de plattegrond en een overzicht van de activiteiten

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg (gelegen op de Zorgboulevard) is uiteraard ook van de partij. Wij staan voor u klaar om alle vragen rondom voeten en voetzorg voor u te beantwoorden. Indien gewenst kan een voetdeskundige direct even naar uw voeten kijken.

Overige activiteiten

De medewerkers van de betrokken afdelingen hebben een aantrekkelijk programma samengesteld met voor elk wat wils. Er is veel informatie over verschillende behandelingen en therapieën van de diverse specialismen. Het is mogelijk om uw ogen te laten opmeten en met behulp van een hechtsetje kunt u zelf ervaren hoe u kunt hechten als een echte (plastisch) chirurg. De orthopeden demonstreren een kijkoperatie van de knie waarbij de bezoeker de gelegenheid krijgt om dit zelf te proberen in de oefenbox. Kortom, er is genoeg te doen en te zien.

Ook voor kinderen

Ook de winkeliers van de Zorgboulevard laten met speciale activiteiten zien op welke wijze hun producten een aanvulling vormen op de reguliere ziekenhuiszorg. De Zorgboulevard is vooraan in het ziekenhuis te vinden. Op diverse plekken zijn koffie/thee punten ingericht. Ook voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten.

  • Wat: Open middag VieCuri
  • Waar: Hoofdingang VieCuri Venlo (gratis parkeren)
  • Tijd: 12.30-16.30 uur
Deel |