Beweeg je vrij

Mei, maand van de voet

06 May 2015, 17:44, Heythuysen

De Maand van de Voet vindt plaats in de maand mei en is een initiatief van de FIP (Fédération International des Podologues). De FIP is de wereldwijde organisatie van professionals op het gebied van de voeten, waar ook de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) deel van uitmaakt.

Met goed verzorgde voeten heb je al de helft gewonnen, maar hoe zit het met jouw voeten? Zijn ze gezond of heb je misschien last van eelt, een ingegroeide teennagel, wratten, jeuk, pijn bij het lopen of uitslag? Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door verkeerde schoenen of een afwijking in je looppatroon.

Twijfel geen minuut langer en pak deze klachten aan. De podotherapeut kan je hiermee helpen. Een eerste indruk maak je namelijk maar één keer, dus zorg dat je trots kunt zijn op je voeten! De podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten en kan jou alles vertellen over je voeten en/of je looppatroon. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken bij een podotherapeut.

Actie

Gedurende deze hele maand ontvangt u maar liefst 20% korting op een flacon Callusan cremeschuim of Diaclin Verzorgingsproducten (alleen in Heythuysen en Roermond beschikbaar).

Deel |