Beweeg je vrij

Nieuw: Podotherapie in Doetinchem

08 October 2014, 08:51, Doetinchem

Sinds 1 oktober j.l. leveren wij ook podotherapie op ons filiaal te Doetinchem. Daarvoor is onze podotherapeut Annelies van den Berg iedere woensdag aanwezig. Zij richt zich met name op voet-, knie-, heup-, en rugklachten voortvloeiend uit een foutieve stand van de voet. Middels een uitgebreid onderzoek, waarbij gekeken wordt naar standsafwijkingen, voetanatomie, bewegingsbeperkingen, looppatroon en drukverdeling, wordt de oorzaak van de klacht achterhaald. Het doel van de behandeling is het verbeteren en behouden van de functie van de voet.

De podotherapeut levert diverse diensten en producten, waaronder diverse soorten steunzolen, teenorthesen, diabetische screenings en wondbehandelingen, behandeling van ingegroeide nagels en een schriftelijk/mondeling schoen- en voetverzorgingsadvies.

De podotherapeut werkt uitsluitend op afspraak. Deze kunnen gemaakt worden via filiaal Doetinchem op telefoonnummer 0314 324 677 (maandag t/m vrijdag van 08.30-16.30 uur).

Vrije toegankelijkheid podotherapie

Een verwijzing van uw huisarts of specialist, zoals voorheen omschreven in de wet-BIG (art. 34), is sinds augustus 2011 niet meer nodig. U kunt gewoon zelf een afspraak maken.

Deel |