Beweeg je vrij

Nieuwe locaties in Goes en Vlissingen

08 April 2019, 13:05, Goes - Vlissingen

Penders Voetzorg heeft twee nieuwe locaties geopend in de provincie Zeeland! Vanaf nu kunt u terecht in Goes en Vlissingen.
Hier staat de orthopedisch schoentechnicus voor u klaar om alle vraagstukken rondom voetklachten en orthopedische schoenen op te lossen.

Wat doet de orthopedisch schoentechnicus?

In overleg met de behandelend arts (zoals de huisarts, orthopedisch chirurg, reumatoloog of revalidatiearts), besluit de schoentechnicus, samen met de patiënt, wat de beste oplossing is voor het voetprobleem van de patiënt . Regelmatig is dit een eenvoudige aanpassing aan de schoenen of bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool.

Indien het een complexer probleem betreft is een paar orthopedische schoenen vaak de beste oplossing. De schoentechnicus zorgt ervoor dat de schoenen niet alleen perfect passen en voldoende steun bieden, maar ook qua uitstraling aansluiten bij de wensen van de patiënt. Orthopedische schoenen worden helemaal op maat gemaakt. Zoals iedere voet is dus ook iedere orthopedische schoen uniek.

Afspraken

Afspraken voor Goes of Vlissingen verlopen via de Penders Voetzorg vestiging in Rotterdam. U kunt ook gebruik maken van ons afsprakenformulier.

 

Deel |