Beweeg je vrij

Nieuwe spreekuurlocatie in Maastricht

10 April 2019, 11:00, Maastricht

Penders Voetzorg heeft een tweetal nieuwe locaties geopend in Maastricht. Deze vinden plaats bij Orthopaedie 2000. Hier staat vanaf 26 april de orthopedisch schoentechnicus van Penders Voetzorg voor u klaar om alle vraagstukken rondom voetklachten en orthopedische schoenen op te lossen.

Wat doet de orthopedisch schoentechnicus?

In overleg met de behandelend arts (zoals de huisarts, orthopedisch chirurg, reumatoloog of revalidatiearts), besluit de schoentechnicus, samen met de patiënt, wat de beste oplossing is voor het voetprobleem van de patiënt. Dit kan een eenvoudige aanpassing aan de schoenen zijn, of bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool.

Indien het een complexer probleem betreft is een paar orthopedische schoenen vaak de beste oplossing. De schoentechnicus zorgt ervoor dat de schoenen niet alleen perfect passen en voldoende steun bieden, maar ook qua uitstraling aansluiten bij de wensen van de patiënt.

Orthopedische schoenen worden helemaal op maat gemaakt. Zoals iedere voet is dus ook iedere orthopedische schoen uniek.

Locatie + afspraken

Onze spreekuren te Maastricht vinden plaats op de volgende twee locaties:

Medisch Centrum Annadal
Brouwersweg 100 (bij Orthopaedie 2000)
Maastricht 

Maastricht UMC+
P. Debyelaan 25 (bij Orthopaedie 2000)
Maastricht

Afspraken voor deze spreekuurlocatie verlopen via de Penders Voetzorg vestiging te Heythuysen. U kunt ook gebruik maken van ons afsprakenformulier.

Deel |