Beweeg je vrij

Nieuwe spreekuurlocatie in Sittard-Geleen

12 April 2019, 11:20, Sittard-Geleen

Penders Voetzorg heeft een nieuwe locatie geopend bij Praktijk Sanders in Sittard-Geleen (Limburg). Vanaf 26 april staat hier de orthopedisch schoentechnicus van Penders voetzorg voor u klaar om alle vraagstukken rondom voetklachten en orthopedische schoenen op te lossen.


Wat doet de orthopedisch schoentechnicus?

In overleg met de behandelend arts (zoals de huisarts, orthopedisch chirurg, reumatoloog of revalidatiearts), besluit de schoentechnicus, samen met de patiënt, wat de beste oplossing is voor het voetprobleem van de patiënt. Dit kan een eenvoudige aanpassing aan de schoenen zijn, of bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool.

Indien het een complexer probleem betreft is een paar orthopedische schoenen vaak de beste oplossing. De schoentechnicus zorgt ervoor dat de schoenen niet alleen perfect passen en voldoende steun bieden, maar ook qua uitstraling aansluiten bij de wensen van de patiënt.

Orthopedische schoenen worden helemaal op maat gemaakt. Zoals iedere voet is dus ook iedere orthopedische schoen uniek.

Locatie + afspraken

Ons spreekuur in Geleen vindt plaats op het volgende adres:

Van Akenstraat 9 (bij huisartsenpraktijk Sanders)
6164 BB Geleen

Afspraken voor deze spreekuurlocatie verlopen via de Penders Voetzorg vestiging te Heythuysen. U kunt ook gebruik maken van ons afsprakenformulier.

Deel |