Beweeg je vrij

Officiële opening Heythuysen

08 September 2014, 13:31, Heythuysen

Afgelopen vrijdag, 5 september, vond de officiële opening plaats van het nieuwe hoofdkantoor van Penders Voetzorg en tevens de opening van PAST schoenen en Italiaans Restaurant Porto Maurizio. De formele opening van dit spraakmakende pand werd voltrokken door burgemeester Verhoeven van gemeente Leudal.

Afgelopen jaar, op 4 februari, werd de leveringsakte ondertekend waarop de eerste verbouwingswerkzaamheden aan het pand van start gingen. Zeven maanden lang werd er hard gewerkt door man en macht om deze verbouwing tot een goed eindresultaat te laten verlopen.

Afgelopen vrijdagavond, onder toeziend oog van de eigenaren, medewerkers, college van burgemeester en wethouders, relaties, vrienden en familie, werd het doek verwijderd van een prachtige marmeren plaquette die deze mijlpaal kracht bijzet. Deze plaquette hangt naast de oorspronkelijke plaquette, welke nog uit de tijd van de eerste opening stamt. Het gebouw, ontworpen door de bekende architect Maarten Engelman, werd oorspronkelijk in 1988 geopend voor de functie van gemeentehuis Heythuysen.

De avond van deze feestelijke opening was een groot succes. Circa 400 gasten vonden hun weg naar de Dorpstraat 1-3 om aldaar het resultaat van de verbouwing met eigen ogen te mogen aanschouwen.

Italiaans restaurant Porto Maurizio, dat tevens intrek gevonden heeft in dit gebouw, zorgde voor heerlijke Italiaanse gerechten en een drankje. De gasten genoten zichtbaar hiervan.

PAST schoenen, ook gevestigd binnen het gebouw, had ervoor gezorgd dat een heuse schoenenkunstenaar aanwezig was. Deze kunstenaar voorzag geïnteresseerden van een persoonlijk schoenkleuradvies en beschilderde schoenen op ambachtelijke wijze, geheel naar wens van de klant.

Last but not least zorgde de "Legendary All Star RBR Big Band Sensation" voor onvergetelijk en aanstekelijk muzikaal vertier.

We kijken met zijn allen terug naar een zeer geslaagde opening.

 

 

Deel |