Beweeg je vrij

Officiële opening Sophia Revalidatie

17 June 2014, 09:25, Den Haag

Het nieuwe pand van Sophia Revalidatie Den Haag wordt vandaag, dinsdag 17 juni 2014, feestelijk geopend tijdens een officiële ceremonie, door Hare Koninklijke Hoogheid prinses Margriet.
Naast eregast HKH prinses Margriet, zijn ook de Commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland, de heer Jaap Smit, burgemeester Jozias van Aartsen van de gemeente Den Haag en Paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel aanwezig. Daarnaast wonen revalidatieartsen, verwijzers en andere relaties de opening bij.

Openingsweek

De officiële opening is onderdeel van een openingsweek. Meer hierover kunt u lezen op www.SophiaRevalidatie.nl/openingsweek.

Nieuwbouw

Eind december verhuisden medewerkers en patiënten van het oude gebouw aan de Vrederustlaan naar de nieuwbouw pal naast het oude pand. Het nieuwe gebouw is specifiek gebouwd voor patiënten die revalideren.  Het concept ‘healing environment’ is tot in de puntjes doorgevoerd. Patiënten verblijven in een gemoedelijke omgeving, zodat ze op een zo prettige mogelijke - en minder klinische - manier kunnen revalideren. Dit heeft invloed op de ervaring van de patiënt en het verloop van het revalidatieproces.

[Update] Hare Koninklijke Hoogheid prinses Margriet

HKH Prinses Margriet knipt het lintje door tijdens de officiële opening.

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg Den Haag is gelegen in het soutterrain van het Sophia Revalidatiecentrum. Voor meer informatie zie ons filiaaloverzicht.

Deel |