Beweeg je vrij

Opening toeristisch I-Punt Heythuysen

01 May 2015, 08:45, Heythuysen

Afgelopen zondag, 26 april, opende Wethouder Walraven van gemeente Leudal een nieuw toeristisch I-Punt en wandelroutenetwerk. Deze bevinden zich binnen de muren van Penders Voetzorg in Heythuysen. Het toeristisch I-Punt is een initiatief van 'Liefde voor Leudal'.

Circa 50 genodigden waren aanwezig toen zondagochtend jl. het toeristisch I-Punt en het wandelroutenetwerk officieel werden geopend door Wethouder Walraven van Gemeente Leudal.

Na een openingswoord door de Wethouder en Fritz van Hattem (Liefde voor Leudal) werd dit I-Punt letterlijk uit de doeken gedaan.

I-Punt

Een I-punt bestaat uit een touch screen dat in een fotowand is verwerkt. Via dit display kunnen de bezoekers zelf informatie over de streek opzoeken. Daarnaast is het mogelijk om informatie en fietsroutes ter plekke uit te printen. Doel van het I-punt is om de toeristische informatievoorziening in de gemeente Leudal te optimaliseren.

Wandelroutenetwerk

Het Wandelroutenetwerk is een grote muur vullende landkaart waarbij op diverse plekken een fotodisplay is gemonteerd. Deze geven foto's weer van de natuur of (toeristische) trekpleisters in deze desbetreffende regio.

Stichting Leisure Port

Het toeristisch I-Punt en Liefde voor Leudal maken onderdeel uit van Stichting Leisure Port. Stichting Leisure Port is een publiek-private samenwerking tussen de gemeenten en het toeristisch recreatieve bedrijfsleven in Noord-Limburg.

http://www.liefdevoorlimburg.nl

Deel |