Beweeg je vrij

PAST Schoenen in nieuw hoofdkantoor Penders

18 December 2013, 11:48, Heythuysen

In de zomermaanden van 2014 zal Penders Voetzorg Heythuysen (LB) haar intrede doen in het voormalig gemeentehuis van Heythuysen. Deze prachtige locatie zal worden omgetoverd tot een groot voetzorg centrum waar alle faciliteiten op het gebied van voetzorg samenkomen. Om schoen en voetzorg perfect op elkaar af te kunnen stemmen zal PAST schoenen de zorg voor de juiste schoen op haar nemen. Met maar liefst 160m2 aan schoenspecialisme voor dames, heren, kinderen en wandelschoenen kunnen we wel spreken van een uniek concept waarin bovendien ook een plek is ingeruimd voor een prachtig restaurant met een groot buitenterras.

PAST Schoenen is sinds jaar en dag een bekend begrip in de omgeving van Horst. Een schoenenzaak met een trendy, frisse uitstraling die past bij een schoenenwinkel met een uitgebreid assortiment voor dames en heren. Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid, pasvorm en deskundig advies staan erg hoog in het vaandel.

Doordat diverse merken in verschillende wijdtes worden ingekocht, en het grootste gedeelte van de collectie ook geschikt is voor steunzolen, is er bij PAST voor vele voettypes een passende schoen te vinden. Daarom hebben Penders Voetzorg en PAST Schoenen reeds in februari jl. de krachten gebundeld in een unieke regionale samenwerking, gericht op het leveren van een deskundig en klantgericht advies voor mensen met (lichte) voetklachten.

Verkoopadviseurs van PAST Schoenen verwijzen u graag door naar Penders Voetzorg voor een professioneel en persoonlijk advies over uw voetklachten. De voetzorg professionals van Penders Voetzorg sturen u op hun beurt graag naar PAST Schoenen voor een passend en vakkundig advies bij de aanschaf van een paar comfortschoenen.

Wilt u meer lezen over PAST Schoenen, of over de samenwerking met Penders Voetzorg? Neem dan een kijkje op de volgende webpagina: www.pendersvoetzorg.nl/past

 

Deel |