Beweeg je vrij

Penders Leudal Wandel 4-daagse 2017

09 May 2017, 15:33, Gemeente Leudal

Dit schitterend wandelevenement dat in 2017 voor het 42e jaar wordt georganiseerd door Atletiek Leudal is een begrip in de regio! Elk jaar vindt dit wandelevenement plaats, kan jong en oud een volledig bewegwijzerde routes van 5, 7 1/2 , 10 en 12 1/2 kilometer wandelen. Dit jaar is de 4-daagse op 15, 16, 18 en 19 mei. (woensdag 17 mei rustdag)
Elke dag wandel je een andere wandelroute, die je langs de mooiste plekken van het natuurgebieden Leudal en Beylshof voert.

Onderweg is er voor iedereen iets lekkers, zelfs voor je hond ligt een hondenkoekje klaar. Op vrijdag kun kinderen zich laten schminken en is er een circus waar kinderen aan mee kunnen doen. Elke dag is er een loterij met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Leudal.

De slotavond zal extra feestelijk zijn met muziek en een loterij met mooie hoofdprijzen. Natuurlijk ligt dan voor iedereen die vier avonden heeft meegewandeld de welverdiende medaille klaar.

Wanneer?
15, 16, 18 en 19 mei 2017 (woensdag 17 mei is rustdag)

Waar?
Elke avond tussen 18.00u en 19.30u bij restaurant de Busjop in Heythuysen, alleen op vrijdagavond zal de start om 18.00u plaatsvinden in het dorp zelf, op het plein aan de voorzijde van Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7,5 km, 10 én 12,5 km. (Graag willen we vragen of de wandelaars van de langste afstand vóór 19.00u willen vertrekken)

Inschrijven?
Inschrijven kan vanaf 1 april t/m 13 mei. Klik hier. Ook kunt u uiteraard elke wandeldag nog ter plaatse inschrijven.

Parkeren?
U kunt parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines, op een korte afstand van de start/finish-locatie. De parkeerplaats zal middels pijlen worden aangeduid. De omgeving van Restaurant de Busjop zal autovrij zijn. Indien u in de buurt woont en de gelegenheid hebt, raden wij u aan met de fiets te komen.

Op vrijdagavond kunt u de auto parkeren op de parkeerplaatsen om en nabij de Aldi en de Lidl. Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter het gebouw van Penders Voetzorg, en op het plein.

U wandelt toch ook mee?

Deel |