Beweeg je vrij

Penders neemt Voet&Winkel over

16 June 2017, 14:35, Heythuysen - Uden

UDEN - Penders Voetzorg heeft branchegenoot Voet&Winkel uit Uden overgenomen, een keten met meerdere vestigingen en spreekuurlocaties. De nieuwe naam komt begin 2018 op de gevel van de schoenenzaak aan de Margrietstraat te Uden.

De officiële overname vond met terugwerkende kracht plaats op 1 januari jl. maar is pas onlangs aan de klanten gemeld. Volgens voormalig directeur-eigenaar Ger Cuppen van Voet&Winkel verandert er voor de klanten nauwelijks iets.

Ger Cuppen besloot mede om gezondheidsredenen om aansluiting te zoeken bij een grotere partij. Hij blijft bedrijfsleider van de vestigingen in Uden en Breda, wel gaat hij iets minder dagen werken.

Voet&Winkel is een bedrijf dat op een goede manier in de markt staat en al vroeg het belang van een integrale aanpak van voetproblemen heeft onderkend. Er zijn naast orthopedisch schoentechnici ook podotherapeuten,  orthopedisch technologen, bandagisten en een pedicure werkzaam.

De hoofdlocatie bevindt zich in Uden,  waar ook een schoenwinkel is (vergelijkbaar qua omvang met onze schoenenwinkel in Heythuysen). Ook in Breda doet men aan verkoop van geselecteerd comfortschoeisel.

Voet&Winkel houdt daarnaast spreekuren in kliniek Via Sana in Mill, in een gezondheidscentrum in Reusel en op locaties van Heckert & Van Lierop in Eindhoven, Geldrop en Den Bosch. Geografisch gezien sluit dit naadloos aan bij ons eigen werkgebied.

Deel |