Beweeg je vrij

Penders ondertekent koopakte gemeentehuis

22 January 2014, 09:02, Heythuysen

De koopakte voor het nieuwe hoofdkantoor van Penders Voetzorg in het voormalig gemeentehuis van Heythuysen is gisteren ondertekend. Algemeen directeur Ivo Franssen tekende namens Penders Voetzorg. Burgemeester Arno Verhoeven ondertekende namens de gemeente Leudal. Tevens aanwezig bij de ondertekening waren o.a. het College van Burgemeester en Wethouders, technisch directeur Henk Engelen en architect Huub Frenken.Eind juni van vorig jaar werd bekend gemaakt dat Penders Voetzorg het voormalig gemeentehuis gekocht had. In dit spraakmakende pand wordt het nieuwe hoofdkantoor gevestigd alsmede alle praktijkruimtes waarin een totaalaanbod op gebied van voetzorg centraal staat.

In zijn totaliteit zal deze centraal gelegen locatie een uniek concept herbergen waarin voetzorg, retail en horeca nader tot elkaar komen. PAST Schoenen uit Horst neemt de verantwoordelijkheid voor het retail gedeelte op zich. Dit in de vorm van een 160 vierkante meter tellende schoenenwinkel waarin kwalitatief comfortschoeisel een significant gedeelte van het assortiment zal innemen.

Penders Voetzorg en PAST Schoenen zullen vergezeld worden door een restaurant. Voor dit laatste doel zal het gebouw aan de pleinzijde worden uitgebreid. Hiermee zal ook het plein een fris nieuw leven worden ingeblazen. De naam van deze horecapartner zal overigens op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

De voorlopige planning is dat de nieuwe locatie per september haar deuren zal openen. Mogelijk zal het restaurant gedeelte reeds begin zomer haar eerste klanten mogen ontvangen.

Deel |