Beweeg je vrij

Penders Voetzorg nu ook in Uden en Breda

03 January 2018, 15:06, Uden en Breda

Penders Voetzorg nam vorig jaar branchegenoot Voet&Winkel over. Een keten met meerdere vestigingen en spreekuurlocaties in Brabant. Per 1 januari jl opereren zij ook onder de vlag van Penders Voetzorg.

De overname vond in eerste instantie met terugwerkende kracht plaats op 1 januari 2017. Echter opereerden deze twee filialen in eerste instantie nog onder hun eigen naam. Nu, exact een jaar later opereren zij onder de vlag van Penders Voetzorg.

De comfortschoenen winkels in Uden en Breda blijven wel hun oude naam 'Voet&Winkel' behouden. Echter wel met een opgefrist logo, zodat deze in lijn ligt met Penders Voetzorg.

Voormalig eigenaar Ger Cuppen besloot mede om gezondheidsredenen om aansluiting te zoeken bij een grotere partij. Hij blijft werkzaam als vestigingsleider van Uden en Breda.

U kunt in Uden en Breda terecht voor alle voetzorg disciplines. Dit afgezien van het looplab, welke niet beschikbaar is in locatie Breda.

Penders Voetzorg Uden houdt tevens spreekuren in kliniek Via Sana in Mill, in een gezondheidscentrum in Reusel en op locaties van Heckert & Van Lierop in Eindhoven, Geldrop en Den Bosch.

Graag tot ziens in Uden en Breda

Deel |