Beweeg je vrij

Penders Voetzorg op de Gezondheidsbeurs

22 January 2013, 08:49, Jaarbeurs Utrecht

Penders Voetzorg zal op 25, 26 en 27 januari samen met de Bas van de Goor Foundation aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl! Met vier thema´s: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging, Sport & Wellness.

Dat gezondheid steeds belangrijker wordt voor de Nederlandse consument is afgelopen editie wel gebleken. Uit onderzoek blijkt dat 89% van de 25.592 bezoekers in 2012 de komende editie weer gaat bezoeken om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

Bezoek onze stand

Penders Voetzorg deelt samen met de Bas van de Goor Foundation een stand op de beurs. Op onze stand kunt u terecht voor alle vragen rond voetproblematieken en voetzorg, maar ook voor meer informatie over diabetes (Bas van de Goor Foundation).

Daarnaast kunt u bij Penders Voetzorg uw voeten in 3d laten scannen. Deze moderne techniek wordt steeds vaker gebruikt bij de vervaardiging van orthopedisch schoeisel. Op onze stand zullen wij ook de nodige aandacht schenken aan onze nieuwe iPhone app: "FootShoot". Lees meer over FootShoot.

Bas van de Goor Foundation

Op de stand van de Bas van de Goor Foundation kunt u o.a. terecht om uw bloedwaardes te laten controleren. Zo weet u precies hoe u ervoor staat v.w.b. Diabetes.

Wij hopen u te mogen groeten op onze stand (standnummer M53).

Deel |