Beweeg je vrij

Penders Voetzorg tekent huurcontract Sophia Den Haag

22 April 2013, 11:34, Den Haag

Eind van dit jaar hoopt Penders Voetzorg haar huidige vestiging in Den Haag over te plaatsen van de Televisiestraat naar het mooie, spiksplinternieuwe Sophia Revalidatiecentrum aan de Vrederustlaan. Daarmee wordt een proces van zo’n 8 jaar praten over mogelijke huisvesting binnen de muren van de Haagse hoofdlocatie van Sophia, concreet afgerond.

De huurovereenkomst tussen Penders en Sophia is jongstleden vrijdag ondertekend in de Sophia-kamer van het huidige revalidatiecentrum door Henny Renne, Hoofd Facilitaire dienst van Sophia revalidatie en Ivo Franssen, algemeen directeur van Penders Voetzorg.

Al bijna 25 jaar is Penders op diverse locaties van Sophia werkzaam als huisleverancier voor voetzorg. Het begon allemaal in Delft eind jaren tachtig en inmiddels wordt op vele poli-spreekuren van Sophia in Delft, Den Haag, Zoetermeer en Gouda samengewerkt op het gebied van orthopedische schoeisel en podotherapie.

Wij zijn zeer verheugd dat wij nu onderdeel kunnen gaan uitmaken van het nieuwe revalidatiecentrum en zullen alles in het werk stellen om een nog betere partner voor Sophia te kunnen zijn op het brede vlak van voetzorg. De nieuwe vestiging zal royaal van opzet zijn met in totaal 4 spreekkamers en een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we een goede bereikbaarheid en snelle service voor patiënten en artsen waarborgen. Het interieur zal volledig in overeenstemming zijn met de nieuwe huisstijl die inmiddels in 4 vestigingen is doorgevoerd. Deze huisstijl kenmerkt zich door een warme, comfortabele uitstraling, bijna huiskamerachtig.

De vestiging Den Haag zal ongetwijfeld het nieuwe visitekaartje worden voor ons bedrijf. We zullen onze kennis, ervaring en expertise omtrent het analyseren en oplossen van voetproblemen zo optimaal mogelijk voor het voetlicht proberen te brengen. Zo zal o.a. de laatste technologie op het gebied van scannen van voeten beschikbaar zijn. Daarnaast zullen wij een aantal innovatieve zoolconcepten gaan uitdragen, o.a. gericht op de diabetische voet.
Het team van de vestiging Den Haag kent een veelzijdige achtergrond:

Orthopedische schoentechniek, orthopedische technologie, bewegingstechnologie, podotherapie en medisch pedicure. Dat is naar onze mening een stevig fundament om de samenwerking binnen het nieuwe revalidatiecentrum tot een succes te kunnen maken.

Wij kijken daarom met spanning en enthousiasme uit naar het einde van dit jaar en wensen Sophia veel succes met de verdere bouwwerkzaamheden.

Deel |