Beweeg je vrij

Persmoment aankoop gemeentehuis

26 February 2014, 14:07, Heythuysen

Vandaag vond het persmoment plaats rond de aankoop van het voormalig gemeentehuis Heythuysen door Penders Voetzorg. Aanwezig bij dit persmoment waren onder andere de betrokken (huur)partners en diverse regionale media. Daarnaast werd van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de betrokken horecapartner officieel bekend te maken.

Op 21 januari jl. werd de leveringsakte namens Gemeente Leudal ondertekend door Burgemeester Arno Verhoeven en door algemeen directeur Ivo Franssen namens Penders Voetzorg.

Tijdens het persmoment werd het unieke totaalconcept waarbij voetzorg, retail en horeca samenkomen in één spraakmakende locatie gecommuniceerd naar alle aanwezigen. Hierbij werd tevens een 3D tekening en diverse technische tekeningen van het gebouw gepresenteerd. 

De plannen en tekeningen werden uitgebreid toegelicht door de directie van Penders Voetzorg, het gemeentebestuur van Leudal, architect Huub Frenken, de huurpartners en wethouder Piet Verlinden.

Na afloop van het persmoment was er gelegenheid met Penders Voetzorg en met de gemeente Leudal aparte interviews te houden.

Huurpartners

Al langere tijd was bekend dat een horecapartner deel uit zal maken van het totaalconcept. Vandaag werd voor het eerst bekend gemaakt dat Italiaans restaurant Porto Maurizio uit Horn het horecagedeelte op zich zal nemen.

Eigenaren Nicole en Maurizio hebben elk meer dan twintig jaar restaurant ervaring en zijn sinds 1 december 1995 de eigenaren van Porto Maurizio. Zij zijn het culinaire en gastvrije hart van hun restaurant en weten als geen ander hun gasten te verwennen. Voor het restaurantgedeelte zal het voormalig gemeentehuis aan de pleinzijde worden uitgebreid.

V.w.b. de andere huurpartner is al langer bekend dat schoenwinkel PAST schoenen uit Horst verantwoordelijk zal zijn voor de retail en daarmee de 160 m2 tellende schoenwinkel.

PAST Schoenen is sinds jaar en dag een bekend begrip in de omgeving van Horst. Een schoenenzaak met een trendy, frisse uitstraling die past bij een schoenenwinkel met een uitgebreid assortiment voor dames en heren. Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid, pasvorm en deskundig advies staan hierbij zeer hoog in het vaandel.

Centrumvisie Heythuysen

De gemeente Leudal zal parallel aan de bouwkundige werkzaamheden starten met de uitvoering van de 1e fase van de Centrumvisie Heythuysen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u terug op de websites van de diverse betrokken partijen.

•    www.pendersvoetzorg.nl
•    www.pastschoenen.nl
•    www.portomaurizio.nl
•    www.leudal.nl
•    www.huubfrenken.nl

Deel |