Beweeg je vrij

Podotherapie bij Penders Rotterdam

31 March 2017, 19:32, Rotterdam

U kunt nu ook voor podotherapie terecht op onze vestiging in Rotterdam. De podotherapeut richt zich met name op voet-, knie-, heup-, en rugklachten voortvloeiend uit een foutieve stand van de voet. Middels een uitgebreid onderzoek, waarbij gekeken wordt naar standsafwijkingen, voetanatomie, bewegingsbeperkingen, looppatroon en drukverdeling, wordt de oorzaak van de klacht achterhaald. Het doel van de behandeling is het verbeteren en behouden van de functie van de voet.

De podotherapeut levert diverse diensten en producten, waaronder diverse soorten steunzolen, teenorthesen, diabetische screenings en wondbehandelingen, behandeling van ingegroeide nagels en een schriftelijk/mondeling schoen- en voetverzorgingsadvies.

De podotherapeut werkt uitsluitend op afspraak. Deze kunnen gemaakt worden via vestiging Rotterdam op telefoonnummer 010 412 37 25 (maandag t/m vrijdag van 08.30-16.30 uur).

Vrije toegankelijkheid podotherapie

Een verwijzing van uw huisarts of specialist, zoals voorheen omschreven in de wet-BIG (art. 34), is sinds augustus 2011 niet meer nodig. U kunt gewoon zelf een afspraak maken.

Deel |