Beweeg je vrij

Rode Loper Koopzondag Heythuysen

24 March 2015, 16:55, Heythuysen

Op zondag 29 maart zijn de winkels in het centrum van Heythuysen geopend. Dit vanwege de Rode Loper Koopzondag. Naast de reguliere winkels die dan geopend zijn, vinden er ook diverse (mode)shows plaats. Ook Penders Voetzorg, PAST schoenen en Porto Maurizio zijn op deze zondagmiddag geopend.

Gratis voetchecks

Bij Penders Voetzorg kunt u op deze middag terecht voor gratis voetchecks. Tijdens een voetcheck kijkt de podotherapeut van Penders Voetzorg naar de algehele conditie en stand van uw voeten. Na afloop krijgt u, geheel vrijblijvend, passend en persoonlijk advies.

Gratis voetmassages

In samenwerking met PAST schoenen en Angelique Boumans kunt u in de centrale hal terecht voor een heerlijke ontspannende voetmassage. Even een momentje voor uzelf.

Collectie lente/zomer 2015

Breng een bezoekje aan de winkel van PAST schoenen en laat u inspireren door de allerlaatste zomertrends op gebied van schoenen. De volledige zomercollectie staat voor u klaar. Ervaar het zelf.

Italiaanse passie

Uiteraard kunt u deze zondag ook bij Porto Maurizio terecht. Wat dacht je van een smaakvolle Italiaanse lunch? Of toch liever een heerlijke cappucino?

Deel |