Beweeg je vrij

Samenwerking Groene Kruis Ledenorganisatie en Penders Voetzorg

19 April 2013, 11:24, Heythuysen

Op dinsdag 9 april kwamen afgevaardigden van Groene Kruis Ledenorganisatie en Penders Voetzorg bij elkaar om hun nieuwe samenwerking officieel kracht bij te zetten. Dit geschiedde middels ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Dankzij deze samenwerking profiteren leden van Groene Kruis Ledenorganisatie van diverse voordelen en kortingen op producten zoals steunzolen, schoeisel en reparaties.

De aanwezigen op deze dag waren Inge Vonck en Ivo Franssen. Inge Vonck draagt mede zorg voor de marketing, PR en communicatie binnen Groene Kruis Ledenorganisatie. Ivo Franssen vervult de rol van algemeen directeur binnen Penders Voetzorg.

Indien iemand last heeft van pijnlijke of vermoeide voeten is het goed om dit na te laten kijken door een voetzorg professional. Ook pijn in knieën of rug kan veroorzaakt worden door een probleem met de voeten. Heel vaak kan dit soort klachten worden verholpen met behulp van kleine aanpassingen aan de eigen schoenen. Ook steunzolen kunnen de klachten vaak wegnemen. In sommige gevallen wordt het dragen van (semi-) orthopedisch schoeisel (de zogenaamde maatschoenen) aanbevolen. Voor een persoonlijk consult of advies kunt u terecht bij Penders Voetzorg.

De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg.

De samenwerking met Penders Voetzorg biedt veel mogelijkheden ter ondersteuning van een zelfstandig, gezond en actief leven en past dus goed binnen de missie van de ledenorganisatie van De Zorggroep.

Penders Voetzorg is een totaalaanbieder dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van deskundige, professionele en klantgerichte oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen vanuit een multidisciplinaire benadering, en opereert vanuit elf vestigingen in Nederland met in totaal meer dan 100 zorgprofessionals zoals Podotherapeuten en Orthopedisch schoentechnici.

Deel |