Beweeg je vrij

Schrijf je in voor WeBike2ChangeDiabetes

15 February 2013, 09:08, Heythuysen

Is mountainbiken je passie? En ga je een uitdaging niet uit de weg? Ga dan deze nieuwe challenge van de BvdGF aan. Bedwing van 15 t/m 22 juni 2013 het ruige Noorse landschap. Fiets in 485 km van Lillehammer, dwars door Noorwegen, naar Åndalsnes aan de Noorse westkust.
Door mee te doen aan ‘Webike2changediabetes’ steun je de Bas van de Goor Foundation (BvdGF).

Ga de uitdaging aan

Daag jezelf uit voor deze ultieme sportprestatie en zorg ervoor dat de BvdGF mensen met diabetes kan laten zien dat sport een uitstekend middel is voor een gezond leven. Ervaar hoe leuk het is om je prestatie te laten sponsoren en daarmee te biken voor de BvdGF door Noorwegen. Lees hier alles over deze unieke uitdaging.

Zowel mensen met als zonder diabetes kunnen deelnemen en de Bas van de Goor Foundation steunen met een sportieve prestatie.

BvdGF_webike2changediabetes_sportiefmetdiabetes_mountainbiken_noorwegen

Noorwegen is het land van de fjorden en het noorderlicht. Een land met een zeer gevarieerd landschap. Hoge bergen worden afgewisseld met diepe kloven. Alle ingrediënten voor een fantastische mountainbiketocht.

De vele rotsen (ook wel trollen genoemd) vereisen de nodige stuurmanskunst, kracht en uithoudingsvermogen. Over ongeplaveide wegen banen we ons een weg door het ruige Noorse landschap, afgewisseld door lange open vlaktes met vele singeltracks en waterpartijen. We fietsen van hut naar hut. We overnachten ’s nachts in hotels of typische Noorse hutten.

Tijdens de tocht hoef je nergens aan te denken want alle bagage wordt vervoerd door de pendelbus en het eten is volledig verzorgd (volpension). Het enige wat je moet doen is je energie in het fietsen steken. Een unieke uitdaging.

Wil je meer weten over de tocht? Kijk dan op www.webike2changediabetes.nl.

Deel |