Beweeg je vrij

Shockwave therapie Gouda

16 May 2013, 16:49, Gouda

Penders Voetzorg Gouda en Fysiopraktijk Het Groene Hart Fysio & Sport slaan hun handen ineen om de mobiliteit van hun cliënten nog verder te vergroten. Speerpunt binnen deze samenwerking is de zogenaamde Shockwave therapie.

Shockwave therapie is een moderne en innovatieve behandelmethode die alsmaar populairder wordt. De term ‘Shockwave’ verwijst naar hoorbare en energetisch geluidsgolven die aangewend worden voor de behandeling van pijnlijke gebieden.

Shockwave therapie geeft goede resultaten bij de behandeling van diverse voetklachten zoals hielspoor en Fasciitis plantaris (peesplaatontsteking), maar ook bij achillespeesklachten.

Door Shockwave therapie te combineren met de traditionele behandelmethodes zoals steunzolen en orthopedisch schoeisel worden zowel de pijnklachten als de oorzaak van het probleem aangepakt.

Shockwave therapie wordt uitgevoerd na een grondig onderzoek met echo apparatuur. Hiermee kan men de precieze locatie van de pijn nog beter lokaliseren en vervolgens doelmatig behandelen.

Op 14 mei j.l. is Penders Voetzorg Gouda gestart met de eerste Shockwave therapie in samenwerking met Het Groene Hart Fysio & Sport. Voor meer vragen kunt u bellen met Penders Voetzorg Gouda: 0182 513 078

Deel |