Beweeg je vrij

Sinterklaasmiddag 2014 groot succes

28 November 2014, 13:28, Heythuysen

Afgelopen woensdag, 26 november, organiseerden Penders Voetzorg, Porto Maurizio en PAST schoenen een heuse Sinterklaasmiddag. Deze eerste editie was direct een groot succes. Er viel van alles te beleven. Zelf pizza maken, kleurplaten wedstrijd en een heus bezoek van Sint en Piet.

's Middags, voor de klok van 13.00 verschenen de eerste kinderen al in onze centrale hal. Sommige kids waren prachtig aangekleed als Pietje, en anderen deden er nog een schepje bovenop met een mooie dosis schmink.

Drie groepen van circa 15-20 kids konden deze middag zelf een echte pizza maken. Dit vond plaats bij Italiaans Restaurant Porto Maurizio. De allermooiste pizza's passeerden de revue. Even een kwartiertje in de oven en klaar... De kinderen genoten zichtbaar van hun lekkere creaties.

Na het pizzabakken was het tijd voor de kleurplatenwedstrijd. Enthousiast werden de potloden en stiften ter hand genomen. De ene kleurplaat nog mooier dan de andere.

De grote finale vond om 16.00u plaats. Toen kwamen Sint en Piet langs met een grote zak strooigoed. De kids hielpen de sint met het wegzetten van de staf en hielpen Sint in zijn stoel. 

Het was een gezellig samenzijn waarbij Sint en Piet niet gespaard werden. De kinderen vroegen de oren van het hoofd. Maar gelukkig heeft de Sinterklaas overal een passend antwoord op.

We kijken nu al uit naar de volgende editie. Dan doen we weer onze best om het evenement nog leuker te maken.

Alle kinderen, ouders, Sint & Piet en iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen, bedankt! We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Foto-impressie

Uiteraard hebben we ook foto's gemaakt. Deze kunt u terugzien via de volgende link: http://bit.ly/1xPAuvb

 

Deel |