Beweeg je vrij

Sinterklaasmiddag wederom groot succes

01 December 2015, 17:09, Heythuysen

Afgelopen woensdag, 25 november, organiseerden Penders Voetzorg, Porto Maurizio en PAST schoenen voor de tweede keer een Sinterklaasmiddag. Ook deze editie was weer een groot succes. Zelf een pizza maken, een kleurplaten wedstrijd en het bezoek van Sint en Piet.

's Middags, voor de klok van 13.00 verschenen de eerste kinderen al in onze centrale hal. Sommige kids waren prachtig aangekleed als Pietje, en anderen deden er nog een schepje bovenop met een mooie dosis schmink.

Vier groepen van circa 15 kids mochten op deze woensdagmiddag zelf een pizza maken. Dit vond plaats in het restaurant van Porto Maurizio. De allermooiste pizza's passeerden de revue. Even in de oven en klaar... De kinderen genoten zichtbaar van hun lekkere creaties.

Na het pizzabakken was het tijd voor de kleurplatenwedstrijd. Enthousiast werden de potloden en stiften ter hand genomen. De ene kleurplaat nog mooier dan de andere (de winnaar wordt volgende week bekend gemaakt).

De hele middag waren Sint en twee Pieten aanwezig met een grote zak strooigoed. De kids hielpen de sint met het wegzetten van de staf en stonden hun dapper te woord.

Het was een gezellig samenzijn waarbij Sint en zijn Pieten niet gespaard werden. De kinderen vroegen de oren van het hoofd: "Maar hoe oud bent u dan", en "Waar is Cyber Piet?". Gelukkig had de Sint overal een antwoord.

We kijken nu alweer uit naar de volgende editie in 2016.

Alle kinderen, ouders, Sint & Piet en iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen, bedankt! We kijken terug op een geslaagde middag.

Foto-impressie

Uiteraard hebben we ook foto's gemaakt. Deze kunt u terugzien via de volgende link:

https://www.behance.net/gallery/31711697/Sinterklaasmiddag-25-november-2015

Deel |