Beweeg je vrij

Uitbreiding shockwave spreekuren

21 September 2016, 14:27, Tegelen en Rotterdam

Sinds 2013 bieden we een uniek behandelplan bij mensen met klachten als: hielspoor, achillespeesklachten, jumpers knee en scheenbeenklachten. Vanaf 5 oktober zal er een spreekuur starten in Tegelen/Venlo en per 6 oktober zal er een spreekuur starten in Rotterdam. Dit brengt het totaal nu op 5 locaties in zowel Limburg als Zuid-Holland.

Shockwave therapie is een moderne en innovatieve behandelmethode die de laatste jaren erg aan populariteit gewonnen heeft. De term ‘shockwave’ verwijst naar hoorbare en energetische geluidsgolven die aangewend worden voor de behandeling van pijnlijke gebieden.

Shockwave therapie geeft goede resultaten bij de behandeling van diverse voetklachten zoals hielspoor en fasciïtis plantaris (peesplaatontsteking), maar ook bij achillespeesklachten en de sportblessures jumpers knee en MTSS (shin splints).

Door shockwave therapie te combineren met de traditionele behandelmethodes zoals steunzolen worden zowel de pijnklachten als de oorzaak van het probleem grondig aangepakt.

Shockwave therapie wordt uitgevoerd na een grondig onderzoek met echografie apparatuur.
Hiermee kan men de precieze locatie van de pijn nog beter lokaliseren en vervolgens doelmatig behandelen.

Shockwave vermindert pijn en stimuleert herstel

Recent wetenschappelijk onderzoek laat hogere slagingspercentages dan bij bestaande conservatieve behandelmethodes zien. De cijfers liegen er niet om. 95% van onze patiënten is binnen 3-5 sessies weer pijnvrij.

Meer weten over shockwave therapie? Neem dan een kijkje op onze shockwave informatiepagina >>

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een van deze nieuwe spreekuren. Of heeft u vragen rondom shockwave therapie? neem dan contact op met:

Deel |