Beweeg je vrij

Unieke Kerstboom in Heythuysen

16 December 2014, 16:14, Heythuysen

Traditiegetrouw plaatsen wij ieder jaar een heuse schoenenkerstboom op onze hoofdlocatie in Heythuysen; een indrukwekkende kerstboom, volledig bekleed met schoenen. Dit jaar hebben wij een nieuwe kerstboom laten maken, samen met onze partners: PAST schoenen en Porto Maurizio.

Oude kerstboom te klein

Enkele maanden geleden zijn wij, samen met PAST schoenen en Porto Maurizio verhuisd naar een nieuwe hoofdlocatie. Dit mooie gebouw (voormalig gemeentehuis) beschikt over een prachtige centrale hal. Helaas is deze hal veel te groot voor onze vorige schoenenkerstboom. Daarom hebben wij een nieuwe schoenenkerstboom laten maken. 

Het grote formaat van de boom (4,5 meter hoog) zorgde voor een bijkomend probleem. Want ja, hoe kom je aan zoveel schoenen?

Inzameling

Gelukkig hebben onze klanten, collega's en buurtbewoners ons hiermee geholpen. Na een oproep in de regio werden wij overspoeld met oude schoenen. Deze hebben wij gemonteerd op de houten boomconstructie en vervolgens groen gespoten. 

Wist u al dat deze nieuwe schoenenboom maar liefst 300 schoenen bevat? Het resultaat mag er in ieder geval wezen.

In ieder geval willen wij iedereen die zijn of haar schoenen bij ons ingeleverd heeft ontzettend bedanken. Zonder jullie was het nooit gelukt.

Met trots presenteren wij u hierbij onze schoenenkerstboom!

Met vriendelijke groet,

Penders Voetzorg, PAST schoenen en Porto Maurizio

The making of

Deel |