Beweeg je vrij

Verhuizing hoofdkantoor Heythuysen

26 August 2014, 13:40, Heythuysen

Na drie jaar leegstand heeft het voormalige gemeentehuis in Heythuysen een nieuwe bestemming. Penders Voetzorg realiseert hier samen met PAST Schoenen en Italiaans restaurant Porto Maurizio een prachtige plek, waar aandacht voor beweging en ontspanning samenkomen. De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang.

Verhuizing

Al geruime tijd zijn de voorbereidingen voor de grote verhuizing in volle gang. Deze week vindt dan ook de daadwerkelijke verhuizing plaats. Sommige onderdelen, zoals het leestenmagazijn hebben reeds een plek gekregen op de nieuwe locatie.

De ICT/Serverpark zal vanaf donderdag overgezet worden. Dit vormt een zeer belangrijke schakel in de processen van Penders Voetzorg. Denk maar aan het agenda beheer, telefonie, interne data opslag, medische dossiers en nog veel meer.

Vanaf donderdag start ook de rest van de grote verhuizing. Denk hierbij o.a. aan de inrichting van de praktijken, werkplaatsen, archieven, kantine en nog veel meer.

Jullie lezen het al; het is een flinke klus. Maar we vertrouwen erop dat we na de verhuizing onze patiënten nog beter van dienst kunnen zijn, met nog meer mogelijkheden en innovaties.

Penders Voetzorg Heythuysen is vanaf 1 september operationeel op deze nieuwe locatie.

Adres: Dorpstraat 1 te Heythuysen.

Deel |