Beweeg je vrij

Voetproblemen bij Dokter op Dinsdag

21 September 2012, 15:35

OSS - De dokter op dinsdag lezing van 25 september gaat over voetproblemen. En dan met name over de knobbel aan de zijkant van de voet, daar waar de grote teen begint.

Het knelt, doet pijn en mooi is anders. Heel veel mensen, en dan vooral vrouwen, hebben last van een knobbel aan de zijkant van de voet, daar waar deze teen begint. Een knobbel die in de loop der jaren meestal erger wordt. Soms zo erg en zo pijnlijk, dat een operatie onvermijdelijk is.

De dokter op dinsdag lezing van 25 september gaat over voetproblemen, en dan met name over deze knobbel, ook wel hallux valgus genoemd. Orthopeden Frits Zick en Erwin Brandt leggen dan uit hoe die wordt veroorzaakt en wat je eraan kunt doen.

De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de kapel van ziekenhuis Bernhoven in Oss. Tijdens de avond kunnen bezoekers een voetscan laten maken. Zo'n scan registreert het looppatroon van mensen. Ook zijn een aantal orthopedische adviseurs aanwezig. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het Patiëntenservicebureau: 0412-621120/0413-381637.

Lezers kunnen van tevoren vragen voor beide orthopeden sturen naar redactie.uden(at)brabantsdagblad.nl

Deel |